Selasa, 9 September 2014

Good luck untuk peserta UPSR !

Assalamualaikum...

Hancuss berkecai diet ana setelah melantak udang yang entah berape ekor semalam. Haha. Hampeh betul! Konon nak diet, tapi makan makanan berkolesterol tinggi. Wakakaka.

Bak kata kakak :

Lagi kita nak diet, lagi banyak makanan sedap datang menghampiri kita. Ibarat ayam golek melambai sambil berkata: "makanlah aku! Makanlah aku!" Hahaha. ><

Okeylah, sebenarnye hupdate entri ary ni. Nak ucap 'Selamat Menjalani UPSR 2014' khas untuk adik ana serta anak buah ana.

Buat adik akak, Rabiatul Adawiyah. Goodluck Adah . Akak doakan yang terbaik punya. Usaha sebaik mungkin. Juga buat anak buah makwe, Nur Nailah Al-Farafiesya. Selamat Berjaya. Iesya cakap nak pandai macam Hanum ngan Piyah kan, so jawab dengan gigih. Makwe doakan yang terbaik untuk Adah dan Iesya. ^_^

33 ulasan:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah pagi dik Ana....akak doakan kepada semua adik2 yg menduduki Ujian UPSR semoga berjaya....

    BalasPadam
  2. Good luck untuk semua..all the best

    BalasPadam
  3. Makan udang tak gemuk lah ana... pilih makanan rendah karbohidrat :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehh..yeke? Haha. Silap rupenye. :D

      Padam
  4. good luck semua...moga dipermudahkan :)

    BalasPadam
  5. ehhh!bila UPSR?tak amik tahu dah pasal UPSR nih sebab dah lama tggl UPSR...hehehehe..
    good luck ..and all the best :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selasa ary tu. Ahaha. Sorry, lambat ngat balas soalan awak! =P

      Padam
  6. all d best kpd adik semua...yakin boleh! Hehe...

    BalasPadam
  7. Semoga Allah permudahkan adik2 yg menghadapi UPSR...

    BalasPadam
  8. Dengar2 mak bapak pun ramai cuti untuk teman anak p exam.. :)"

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita dulu2 kala takde pun mak/ayah teman jawan upsr. Isk! Sadis2.

      Padam
  9. hahaha.. amboi mak cik.. sempat lagi citer pasal diet dia.. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Shadapp zizie. Haha. >< Perasan haje dia ni taw.

      Padam
  10. peserta ek? mcm dlm acara sukan pulak. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Erk! Haha.. Ape pun boleh kak scha. ^_^

      Padam
  11. good luck kpd adik2 yg amik upsr

    BalasPadam
  12. amboii ad jugak bab diet tu yee..hehehhe..teringat plak masa upsr dlu2..hehehe

    BalasPadam
  13. good luck kepada mereka yg menduduki UPSR termasuk adik akak JM yg bongsu :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Goodluck utk adik kak JM jugak. :D

      Padam
  14. Balasan
    1. Erk! -_-'
      Haah. Tu citer 9 tahun yg lalu kot. Miahahaha! XD

      Padam
  15. kesian kan sebab di tangguh pula...

    BalasPadam
  16. good luck buat semua!!

    akak tak pernah ada istilah diet..haha..

    BalasPadam
  17. Goodluck utk semua semua..! Tp itulah kena maik balik paper yg bocor baru ni... tapi mungkin ada hikmah kan... utk adik2 upsr mereka dapat peluang untuk buat lebih revision :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adik ana lak dah frust sebab kne amik balik english. Mengeluh2 dia. Haha

      Padam
  18. semoga mereka tabah..xsgka lek bocor soklam

    BalasPadam

Baca je?
Tak nak komen ke?
Komen laa sikit.