Isnin, 15 September 2014

Akhirnya...!

Assalamualaikum...

Akhirnya keinginan nak makan Baby Pavlova tertunai gak semalam. Ada akak sorang ni, macam kenalan analah jugak. Dia buat majlis makan-makan semalam kat bakeri dia.

Menu utama dia nasi mandy. Fuh! Lama tak makan nasi mandy. Pastu di selangi dengan desert. Ade kek Red VelvetCheese Cake, Muffin, Cup Cake, Donut. Semua dessert ade! Tapi ana tak makan semua. Sebab kebanyakannya rasa cheese.

Fyi, ana tak suka cheese. Kecuali cheese wedges kepci. Tu je boleh telan. ><

Kalau gi bakery kakak ana yang kat Subang tu pun, ana selalu rekues nak kek Ice Cream dan kek Tiramitsu. Ahaha. Memilihkan?

Sebenarnya banyak ana nak cerita, tapi kalau taip satu entri je, kang panjang lak macam karangan SPM. Haha.

Tak lama lagi keluarga ana akan bertambah lagi 2 orang serentak. Ana bakal dapat abang ipar. Yeayy! Insya-Allah majlisnya tahun depan bulan 2, sebelum GST! Hehe.

Selamat bercuti sekolah pada yang cuti!

21 ulasan:

  1. Assalamualaikum dan singgah isnin dik Ana...wahh..bestnya dapat makan2...Akak pun kmarin dari makan kat kenduri kahwin...hehe.....arh ni keja esok cuti....yeahhh....

    BalasPadam
  2. oiiiiiiiiiiiiiiii .. mana aci..jeles banyakkk.. aaaaaaa.nak jugokkkk :p

    BalasPadam
  3. Tahniah ana bakal dapat abang ipar..

    BalasPadam
  4. hahaha..sebelum GST y tak tahan tu..

    BalasPadam
  5. pavlova pun tak pernah mkn,ni kan lagi baby pavlova.haha..ketinggalan betul la kak ain ni

    BalasPadam
  6. Sekarang Ana dpt abang ipar. Lepas ini adik Ana pula dapat abang ipar si-pengarang jantung hati Ana...

    BalasPadam
  7. Assalam Ismi Ana, PCL singgah BW..

    www.nazlee.com

    BalasPadam
  8. macam lapar je... macam sedap je... Lapaq la Ana...huhu... Nasib baik la takde gambar.. Kalau tak, mesti lagi parah.. (=.=)

    BalasPadam
  9. http://madey09.blogspot.com/ asalam apa khabar..ada tak follower

    BalasPadam
  10. Anna kita pun teringin juga nak makan pavlova.. nak tempah mcam leceh nak pickup yang dekat tak nak buat lagi. Kalau boleh bila teringin boleh beli terus. Tengok kat LAvender Jusco jual pavlova je rm49 gilo hapo.. terpaksa simpan hajat..

    BalasPadam
  11. Ingatkan ana bakal dapat suami :P haha gurau2 je Ana...akak suka gila cheese tau hehe

    BalasPadam
  12. better sebelom gst ..nnt semua brg naik..hahha

    BalasPadam
  13. alhamdulillah dapat makan apa yg dihajati.

    tahniah , makin bertambah keluarga, sy pon bulan depan dpt akak ipar. :D

    singgah dr http://afasz.blogspot.com

    BalasPadam
  14. Wah... Sedap tak? Cikla mmg dh lama nk rasa cmne rasa pavlova ni... Kepingin lak.. Hehe

    BalasPadam
  15. Wah wah mengidam la pulak..hehehe..Ana ni buat kak lya teringin kat pavlova laaa

    BalasPadam
  16. tadi baru makan baby pavlova. hihi

    BalasPadam
  17. wahh..besttnyaa..bahagianya kalau wanie ada kat sana... tu sume feveret tu..hehe

    BalasPadam
  18. seronok kemain bole makan kek....I prefer kek chocolate moist..percayalah!satu bekas plastik memng takkan cukup!hehehehehehe

    BalasPadam
  19. Amboi seronok kemain die..... heeeee... alhamdulillah dapat juga makan kan ... :)

    BalasPadam

Baca je?
Tak nak komen ke?
Komen laa sikit.