Jumaat, 5 September 2014

10 fakta & 10 auta

Assalamualaikum...

Disebabkan takde motif nak hupdate belog, so ana nak buat entri sesaje. Bukan segmen ke apa tau. Kalau sudi jom baca 10 fakta tentang ana. Kalau tak sudi, sudi-sudikanlah ye. Mueheheehe..

10 fakta tentang ana:

1. Anak ke 4 dari 8 orang adik beradik.
2. Benci susu tepung.
3. Gemuk pendek.
4. Suka warna merah.
5. Peminat tegar ENCIK MIMPI.
6. Tak pandai menjahit.
7. Ada bakat melukis tapi tak suka melukis.
8. Minat membaca.
9. Buat cerpen dikala keboringan.
10. Kuat berangan.

Okey, cukup 10 fakta tentang ana. Jom kita tengok plak 10 auta tentang ana. Pengakuan jujur kot! ><

10 auta tentang ana:

1. Rajin
2. Kurus tinggi
3. Hantu pink
4. Penyabar
5. Kaki shopping
6. Suka barang 'branded'
7. Terlalu peramah
8. Gila fesyen
9. Kaki drama melayu
10. Pandai mengait

Hahaa..korang pulak camne? Kita ade persamaan tak? Hik hok! Jujur je la, sambil jungkit kening sebelah! *ehem

56 ulasan:

  1. haha..sama nama lah ana..hehe..was here malam2 sabtu ni..:)

    BalasPadam
  2. Fakta No 10 tu sama dengan akak..hahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahahahaa.. Jom berangan same2. Lai lai lai~

      Padam
  3. Fakta nombor 8 and 10 sama ngan Nadya . Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang sepuluh tuh wajib laa hade ye? Hahaha :D

      Padam
  4. fakta nombor tiga dengan sepuluh kita sama :D
    auta pulak nombor satu dengan sembilan serupa hahaha :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang ni pun 10 tetap ade. Haha.. Oke, tak rajin! Hahaha..kite geng.

      Padam
  5. Fakta ke-5 sama gan.... blogwalking yuk?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Minat tegar atau encik mimpi? Haha..thanks singgah sini.

      Padam
  6. encik mimpi ! jgn lupaa mimpikan yaya . jgn mimpikan kak ana . hahaha . eh kak ana . gemuk pendek tu comel okayyyy :*

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahat laa yaya ni. Makin nakal! Ahakss~ EM please abaikan yaya nih. :D maseehh yaya!

      Padam
  7. Balasan
    1. Gemuk pendek sgt comel kata yaya. Soal menjahit ana mmg failed kak. Hik3.

      Padam
  8. Balasan
    1. ^_^ 4 & 8 tu fakta ke auta kak? Hehe..gurau2 je.

      Padam
  9. Kita pun suka warna merah ana..lambang keberanian tu..he..he

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikss~ merah itu terserlah. Ana suka merah sebab suka baju merah, perabot merah putih. Bagi ana merah itu menawan.

      Padam
  10. Assalamualaikum dan salam singgah dik Ana...no10 sama dengan akak tau...hehe

    BalasPadam
  11. antara 10 fakta tu ada yg sama ngan akak :-)

    BalasPadam
  12. ada yang sama.
    saya suke shopping.
    kalo pegi shopping seratus dua tu wajib habis.
    dah cuba control tapi x jadi jugak :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi...ana tak suka shopping. Aigoo..nampaknye pasni kak Muja je la yang leh tolong cg nick ni kawal belanje. ^_^

      Padam
  13. Balasan
    1. Ulat buku la ni kiranya kan? Huhu

      Padam
  14. Balasan
    1. Tak pandai menjahit takpe Zizie, tukang jahitkan ramai. Hik3

      Padam
  15. fakta dan auta... menarik betul... kuat berangan?? cmne lak pandai melukis tp xsuke melukis,,, rugi tau.. saje jalan2 follow jemput singgah deh
    http://hidayuayumie.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak buat camne, mood nak melukis tu takde. Hehe. Thanks singgah.. :D kunjungan anda akan dibalas.

      Padam
  16. Balasan
    1. Kak Ain, tu baru adik beradik kandung ana je tau. Kalau adik beradik sebapa? 28 org..ramaikan?

      Padam
  17. Ada bbrpa prkara yng sama.. :)

    BalasPadam
  18. ala rugi nya yang ini 7. Ada bakat melukis tapi tak suka melukis.

    saya ni selalu jeles dengan orang yg ada bakat melukis ni. pada saya, dorang ni unik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu..tak minat nak melukis. Tapi kalau boring2 boleh laa lukis. :D hehe. Takmau jeles2. Akak pun mesti ade bakat lain. Tiap org ade kelebihan tersendiri.

      Padam
  19. kalau bukan kaki drama melayu,kaki drama apa?
    drama korea ek?heheheheheheheeheh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahahahaha..mane tau ni? *tiup tudung* ><

      Padam
  20. No 8 sama dgn saya, no 9 kalau ganti dengan sajak sama dgn saya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. JR ni berjiwa seni rupenye sebab minat sajak. ^_^

      Padam
  21. Nombor 1 ngan 10 tu sama...hehe.

    rajin tulis cerpen?share lah kat sini.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak sal pun anak ke-4 eh? Hihi. Tak sangka same. :D a'ah..mmg rajin tulis cerpen. Cerpen tu dah publish kat blog lagi satu. Tu mmg utk cerpen. Nanti kalau dah banyak baru ana share link tau.

      Padam
  22. okey kita sama...gemuk pendek and tak pandai jahit...kesian kan ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kesian kite kan. Takpe laa kak An, kita bg keje sikit kat tailor2 ni haa. Kan kan.

      Padam
  23. Balasan
    1. Yeke? Jeng jeng! Apekah yg sama byk tu? Hehe

      Padam
  24. Mak aii peminat tegar En Mimpi laaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaaa.. >< Peminat setia encik mimpi haruslah!

      Padam
  25. AKAK SUKA BERANGANN! SEP BONTOT SEKALI! HAHAHA

    BalasPadam
  26. ada bakat melukis tapi malas..kita sama!! haha..

    BalasPadam
  27. ada persamaan kot sikit hheee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehehe.. Persamaan tang mana tu kak? *jungkit2 kening*

      Padam
  28. Balasan
    1. Kan..! Ana suka baca yang story2 je. Kalau motivasi, ana kurang. Hihi

      Padam

Baca je?
Tak nak komen ke?
Komen laa sikit.