Sabtu, 31 Mei 2014

Aku yang mengejar masa

Assalamualaikum...

Mood tengok drama korea The Moon Embrassing The Sun terbantut lepas tetibe aku teringat, yang aku de janji nak gi majlis tunang sepupu kawan aku. Tengok jam dah 10.44! Waaaa..dahlah tak siap ape lagi.

Kalau ikutkan malas je. Tapi dah orang pelawa, takkan aku nak tolak. Tak baik..tak baik.. Hehe

Mula3 tu pelik gak laa sebab kata dia buat majlis dari pagi sampai petang. Rupanye sebab dia buat dua majlis dalam satu majlis. Eh? Hape aku merapu ni? Ahahahaha

Melalut sudah aku -___-'

Boleh pulak family kawan aku ajak aku gi tengok wayang lepas gi majlis marhaban feat tunang. Aku dahlah dah janji ngan abang aku suruh datang hantar aku ke rumah kakak aku petang ni. Pasal esok akak aku lak bertunang.

Aku sebagai adiknye yang paling baik hati, semestinya aku kene tolong buat persiapan untuk hakak aku bertunang.

Btw i hope jodoh akak aku dan bakal tunangnye merangkap bakal suami bulan 3 tahun 2015 akan berpanjangan sampai bebila. Aminnn..!!!

32 ulasan:

  1. amin.. amboi banyak nyer mende yang nk kene buat dlm satu masa.. mcm mn pun famili perlu diutamakan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi..centu la kak. Kene jadi kawan yg baik, adik yg baik. Tu yg terkejar2 mase tu. :D

      Padam
  2. hehee.. ~~ tlong akak sekarang.. nnti time diri sendiri lakk.. hehe ~ drama korea? eeh.. the moon tuh, macam dah tngok huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fuh..ayat yg mendalam, penuh maksud tu. Muehehehe. The moon tu dah 3 kali ulang tayang kat tv tak silap ana la. Tp suke watak Han ga in ngan watak kim soo hyun. Hagagaga..sebab tu giler2 kan citer The moon embrassing the sun. Lalala~

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. wawa tag ana

    http://duniamisskepeng.blogspot.com/2014/06/june-giveaway-oleh-ma.html

    BalasPadam
  5. adik yang baik ni tolong kakak buat persiapan.. hihi :)

    BalasPadam
  6. wahh banyak temapt kena pergi ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la pasal. Banyak tempat, banyak keje. Hik hok. Hehehe

      Padam
  7. Balasan
    1. Tak sempat jalan2.. Busy. Kui3

      Padam
  8. Sekarang adik tolong kakak, nanti giliran kakak tolong adik pula...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya-Allah bang JR. Hehe -_-'

      Padam
  9. Balasan
    1. Ahahaha.. Busy sgt. *mata ke atas

      Padam
  10. bestnya kakak you dah nk bertunang.. psst.. singgah sini, dan salam kenal :)

    BalasPadam
  11. dua majlis dalam satu majlis? haha kak anaa berbelit ayat. amboih, ak ajak tgk wayang. haha semoga berkekalan jodohnyaa :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahahaha..tu lah pasal. Otak tak dpt berfungsi dgn baik. ><

      Padam
  12. saya singgah sini daripada blog nik.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq singgah. Jap lagi sy singgah blog saudara. ^_^.

      Padam
  13. Amboi kemain bz die...pegi umah org btung ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe..nak dapat badi org btunang. Keh3

      Padam
  14. Balasan
    1. Erk! Haha..takde jawapan utk soalan tu ye encik kA. Muehehe XD

      Padam
  15. bes ke citer korea tu?? hehehe

    kene ler pegi kenduri kendara ni...so nanti kenduri ismi ramai la yg dtg pulak....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best sgt kak noe! Jomlah layan sekaki. Minggu ni tamat lah kot tak silap ana. Kat 8tv pukul 10.30 pagi hari sabtu. Selasa rabu ade gak tp kat tv9, pukul 9.30 mlm. Huhu

      Padam

Baca je?
Tak nak komen ke?
Komen laa sikit.