Isnin, 26 Mei 2014

Hadiah yang aku tunggu

Assalamualaikum...

Tepat je jam pukul 4 petang tadi, tetiba aku dengar bunyik hon pendek kat luar.

Eh? Sape lak datang time camni nih..

Sekali ngintai. Wah~ abam poslaju da sampai! Alolo..susah-susah je datang antar barang aku tau. Hahahaa.. Dah tu memang keje dia kan. :D

Mase jalan nak gi amik barang tu, tetibe je rase macam di iringi lagu Encik Mimpi. Camni haa bunyinye;

Ku benar-benar sayang pada dirimu oh kasihku...
Janganlah engkau ragu pada diriku...
Daku berkelana mencari harapan yang kita impikan...
Dari terbitnya sang suria hingga tenggelam...

Ecehh~ berangan lebih! ><

Bila barang tu sampai je kat tangan aku. Terus rasa nak ketawa kuat-kuat. Hahahahahaa!! Okey, name yang aku bagi tu sebenarnye nickname aku je.

Pastu aku pun bukak adiah tu. Terus cepat-cepat tengok! Wah! Ade lukisan sekali. Ty so much Encik Mimpiku sayang. Hik hok! Siap ade ucapan birthday lagi tu. *teruja*

Waaaaa~terharunyee! Ape nak buat ni? *panik*

Seriously, aku suka sgt dapat adiah tu. Thank you Mr. Z. And ty so much kat Sai yang susah payah. Dan ty very much kat Encik Mimpi sebab bagi adiah. Cewahhh~ rase nak nangis je. Terharu sangat!

Daku ini cinta sejatimu...
Daku ini harapan hatimu...
Oh janganlah engkau bersedih...
Kau ikhlas-ikhlaskanlah hatimu...

Mak aih..ternyanyi pulak!

31 ulasan:

  1. Hi Ana...saya ada tag awak di blog.
    Check it out ya!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/05/1st-mini-giveaway-by-atikah-aziz.html

    BalasPadam
  2. untungla orang tu dapat adiah hihi :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Untung sgt kak fhatin. Hihi.. Terharu lebih. XD

      Padam
  3. Untunglah dia. Mana hadiahnya. Tunjuklah..hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe~ takleh upload gambar. Blackberry susah sikit. Lau tak dah lame tepek2 gambar adiah kt entri ni. Wakakaka.. :D

      Padam
  4. zizie ingatkan, betul2 la encik mimpi kasi hadiah.. haha. hadiah apa tu? :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu..! Kalau dia bg kt hand by hand. Abis la ana jadik buruan abam media. Kih3

      Padam
  5. pewitt untungla kak anna dpt hdiah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Untung sgt! Lagi2 dari org yg kite suke. Lagilah berganda2 untung dia. Hoho

      Padam
  6. aipsss.. bbunga2 atiii nmpk nya.. meheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nampak sgt ke aty ni berbunga2. Teruja smpai rase nak pengsan tau tak. Haha. Pasni tnggu ole2 adiah dari k.zara lak. Lalala~

      Padam
  7. hahahahah...n hah! amboi..nyanyi sakan dapat prizeng ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukan takat nak nyanyi je bahkan ase cam nak dancing2 sekali. Haha. Hepi punye pasal.

      Padam
  8. seronoknya dapat hadiah! hihihi

    BalasPadam
  9. nak nengok hadiahnya ana hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahahahaa.. Hadiah misteri..kih3

      Padam
  10. amboi...suka nya dia...untung la dia..dapat hadiah...hehehe..x nak tunjuk ke hadiahnya...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Muehehehe..nnti de rezeki dpt on blog kt laptop, leh la ana share. Wat mase ni "biarlah rahsia." Bak kata ct nurhaliza. :D

      Padam
  11. sronokk nya dapat hadiahh.. haha ~ tempek ler sket, nk tengok adiahnya.. hehe ~ :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uit2.. Nanti dulu. Lelambat sikit baru tunjuk. Wat mase ni hati masih keharuan.. Hahah

      Padam
  12. waaa, seronoknya dia dpt hadiah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seronok tu kan kak nani, tak tergmbar ngan kate2. Huahahaha

      Padam
  13. pheeeeeewit....heeeee...bestnya!..nati upload gambar adiah en.mimpi bagi tau=)

    p/s:sory sayang....baru dapat balas kunjungan....:') btw mekaceh tau selalu singgah blog akak....tq2x!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya-Allah kak nana. Ngeh3. Mmg suke bace blog kak nana. Sebab tu selalu dtg singgah..

      Padam
  14. mana hadiahnye.. nak tengok.. nak tengok...

    BalasPadam
  15. Wahhh dpt hadiah....bestnyeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dapat adiah mmg best! Thor baik. Hehe ^_^

      Padam

Baca je?
Tak nak komen ke?
Komen laa sikit.