Rabu, 1 Oktober 2014

Wordless Wednesday : Merokok itu cool?

Assalamualaikum...

Mereka kata merokok itu boleh memberikan ketenangan..

Betul lah tu...

"Tenanglah kamu di sana."

kredit to Encik Mimpi (tolong like page Encik Mimpi)

26 ulasan:

  1. Erk ! Betul jugak tu lya . Kena kasi kat abang akak ni wuwuuw. Tak insap2 lagi dia tu.

    BalasPadam
  2. Memang rokok boleh menenangkan kita - rest in peace -. Saya juga hairan mengapa masih ramai orang Islam yang masih hisap rokok pada hal Majlis Fatwa Kebangsaan sudah 19 tahun keluarkan fatwa merokok HARAM di sisi Islam...

    BalasPadam
  3. Perokok itu bodoh.
    Bodoh sebab sombong dengan larangan Allah.
    Sekian.

    BalasPadam
  4. Hmm...Kat sana pun belum tau dapat ketenangan kan Ana...so the moral of the story..jauhi rokok k..

    BalasPadam
  5. Haha...mmg memberi ketenangan betul ni...

    Ana, nanti kasi alamat umah yer..nak kasi hadiah sikit..

    BalasPadam
  6. haha ngam sangat..
    btw, nice blog...
    jom follow blog saya ^_^
    http://kylifa.blogspot.com

    BalasPadam
  7. hahha indeed.. sentap perokok.. naseb baik bukan perokok

    BalasPadam
  8. Lintas langsung sesi malam =D Tagged ! =D http://kakaktiricinderella-stories.blogspot.com/2014/10/sembang-sembang-d.html

    BalasPadam
  9. hantar kat sini alamat ana

    shilasams@yahoo.com

    BalasPadam
  10. Nasib baik en.hubby bukan seorang perokok...hehe

    BalasPadam
  11. hehehehehe..RIP..hehehehe..deep..

    BalasPadam
  12. kah kah.. this one so deep. makan dalam bgi perokok.. :P

    BalasPadam
  13. susah kan orang merokok ni nak berhenti.letak la iklan paru-paru rosak ke,kubur ke,yang tu juga sedap bagi diorang.hee

    BalasPadam
  14. hah~ betul sangat le tu!!! ana, ada jela zizie update pasal diri.. xbaca previous post ye... hehe.

    BalasPadam
  15. paling menyampah bila orang kuat merokok komplen takde duit...haha

    BalasPadam
  16. Ni agk2 klau akk tnjuk gmbr ni kt suami terkesan x?? Pnat dh suh dia stop smoking.. T___T

    BalasPadam
  17. Mmg tenang sbb ada member x de idea lepas g berasap terus dpt idea shahaha tenanglah sgt kan pembunuh secara senyap tu

    BalasPadam
  18. Heeeee.. Akak paling tak tahan bab ni...pening la kepala...
    Paling tak suka bila ada yang merokok sebelah bayi dia..

    BalasPadam
  19. Hhee like en mimpi..Sib la husbnd lya x smoke

    BalasPadam

Baca je?
Tak nak komen ke?
Komen laa sikit.