Khamis, 23 Oktober 2014

Tamil pun boleh

Assalamualaikum...

Semalamkan Deepavali, maka banyak la keluar kat tv cerita tamil. Paling banyak cerita tamil, konfem2 la tv2. Fuh, rugi tak pakai astro. Line tv2 tak dapat kot! Frust2. Haha. XD

Pastu malam tadi ana ingat cerita hindustan kat TV3, sekali tengok cerita tamil daa. Ahh..layann. Tajuk dia MAATTRRAAN. Ana tak tau la ape makna tajuk cerita dia. Kalau hindustan tau la jugak, ni tamil kot.

Mula-mula tengok, macam tak best. Sebab pertama ana kurang minat tamil, wajib ade part bunyi "Dushh! Dussh!" overdose! Sebab kedua, wajib ade part tak logik dek akal. Dan sebab ketiga ana tak berapa minat Tamil, pelakon dia tak hensem. Bhahahaha. Kualiti paras rupa amat penting bagi penonton macam kami. ><

Lepas 10 minit layan, eh eh..macam best pulak cerita Tamil ni. Haha. Apalagi, layan sampai habislah jawabnye! Miahahaa. Tetibe minat tamil. Tamil pun Tamil laaaa. Ada pulak sambungan lepas nightline. Tak baik betul laa TV3. -,- 

Paling tak tahan, setelah sejam setengah baru ana tahu nama hero-hero tu. Tu pun time hero yang lagi sorang tu dah nak mati. Haha. Ana tau bila dia jerit "VIMAL!"

Me : akak, baru aku tau nama hero yang 'agak kacak' tu Vimal.

Kakak : akak pun.

Hahahahaaa.. =.='

Sudahnye tidur pukul 1.30 pagi. Haha. Kalau dah tidur lambat pepaham je la. Terbabasss kot! -__-' tamil punye pasal, guwa pun bangun lambat. Nasib Subuh baru 1O minit berlalu.

38 ulasan:

  1. sama la kita...Maatran tu punya pasal ngantuk akak pagi ni kat opis.haha..dah nak habis cite baru tau kembar lagi satu tu nama Agil.tapi hensem la hero dia..(dah nama pun hero)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Agil tu dah potong rambut baru hensem kan kak sal kan. Paling tak tahan, nak last2 baru tau nama dia. Ekekeke

      Padam
  2. Ingatkan 'Tamil pun boleh' itu maksudnya dapat boifren Tamil pun boleh...hehehehe..

    Saya juga tak suka cerita Tamil, tapi kalau dah tengok mungkin saya juga, seperti Ana, akan jatuh cinta dengan cerita Tamil. Saya pernah terbaca sebahagian dari cerita Hindustan adalah saduran dari cerita Tamil. Jadi sapa yang suka layan cerita Hindustan elok juga tengok cerita Tamil...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaa..ape ni JR, mane boleh tamil jadik boifren ana. Tamil debush2 je lebih. ><

      Padam
  3. Salam singgah sini dik Ana...tamil pun tamil lah...akak pun suka tengok cerita tamil walaupn kadang para pelakon dia tak hemsem tapi jalan cerita best juga...hehe...tapi semalam tak nonton pula cerita tamil ni sebab tidur awal...hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rugi tau tak tonton. Isk! Citer dia best! Ana suke. Lalalala~

      Padam
  4. bagi saya, cerita tamil lagi banyak yg berkualiti dari filem2 melayu yang layu :)

    BalasPadam
  5. Rasanya kita tak pernah tengok cerita tamil Ana..Hindustan adalah.....tapi ada sorang blogger tu memang obses giler dengan cerita Tamil...he...he..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeke? Sape blogger tu kak? Hehe. Obses tamil lak tu. Kalau hindustan normal laa, ni tamil. Ekekeke.

      Padam
  6. haha tamil memang banyak part tak logik kan kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ana jenis suka memerhati cerita.
      Bhahaha.. ><

      Padam
  7. Tamil pon best ..tgk jgak semlm tapi tak abiss ngantuk nsk tggu nightline

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best kann..ahahaha..rugi la kak Lya tak tengok sampai abiss.. Best gila kot. Kih3

      Padam
  8. Tamil pon tamil la ana... kadg2 layan jugak klu ade yg tgk...
    Dok gelak sbb part2 yg xmasuk diakal tuuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tamil pun citer dia best2. Cuma hero dia la yang tak berapa nak hensem.

      Padam
    2. Hehehe xpe muke xhensom.. xde lah berkenan sgt kan
      Hehehehe

      Padam
  9. rtamil pun tamil...janji tengok tv heheehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ape yg tv play, itu je laa yang boleh layann.. Keh3.

      Padam
  10. ala.. nak tengok jugak... ada satu hero tu, zizie tak tahu la nama dia apa. tp cerita yg dy berlakon, mmg best!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Citer ape tu Zizie. Iskk. Sinopsis sikit, mane la tau ana tau tajuk dia. Hak3

      Padam
  11. Hhaa jnji ada yg d tgk kan drpd bosan hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu laa..konon2 malas la nak layan tamil, baru tengok 10 minit terus jatuh cinta dgn tamil. Hahahaaa..

      Padam
  12. Huihhh...akak tak boleh tgk langsung cite tamil...mesti laju aja tangan tukar channel..
    Tak tahan part music background yang 'over' sangat itu..haha..

    Tak pun asyik fokus mata terbeliak terkejut tu...selalu ada scene macam tu..huhuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaaa...best la kak layan tamil sekali sekala. Lalala~

      Padam
  13. kekadang tu cerita tamil ada mesej yang disampaikan..akak pun layan cerita tamil..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan.. Hehe. Ana pun kekadang je layan tamil. Selalu layan hindustan je. Ahaha

      Padam
  14. Kadang2 citer tamil ni byk mesej kan.. Macam citer Anjali yg pasal budak perempuan kecik tu.... sedihh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Citer anjali tu ana tak tengok la kak deno. Hehe. Tamil ni banyak pengajaran. Best2. Kualiti dia lebih up dari drama melayu yang seloww.

      Padam
  15. Walauoun kdg kdg nmpk.x lohik tp citer tamil nih best tau kdg2 kalah citer hindi..hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha..betul2. Chandramukhi pun best. Citer hantu kot. :D

      Padam
  16. Akk sjk ada bby xdan nk tgk tv.. T___T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alolo..bizi je la eh..takpe, baby lagi best dari tv kak. Muehehe

      Padam
  17. ahahaha...akak pun jarang layan Tamil sbb rasa rimas bila dgr dorang cakap laju sgt pastu hero x ensem mmg x syiok nk layan..tapi kekadang ada gak yg best..part lawan siap kuar kayu golf idak pun parang or pedang

    BalasPadam
  18. mula 2 tgk memang la....tp kalau best boleh melekattttt sanggup tunggu weh

    BalasPadam
  19. Tamil pun best gak. Kena ikut cerita. hahaha

    BalasPadam

Baca je?
Tak nak komen ke?
Komen laa sikit.