Selasa, 12 Ogos 2014

Episod balik kampung!

Assalamualaikum...

Ooo... woo...
balik kampung!
Ooo.. woo...
balik kampung!
hati girang...!

Eh eh.. ternyanyi pulak! Mood balik kampung la katakan. Haha. Adoyai.. lupe pulak dah balik Tasik Puteri. ><

Seronok betul balik kampung ary tu. Makan nasik 3 kali sehari woo. Maka kami semua dgn ini telah selamat membina lemak. Hik3 XD

Dahlah makan sambal pedas kaw2, pastu melantak pulak manggis. Ahahaaa..memang sedap ah pastu kitorang beratur panjang depan tandas tunggu turn. :D

Ekceli ana dah balik malam semalam. Then hari ni baru dapat update blog. Muehehehe. Pasal semalam keje ana mendobi baju. Pastu kengkononnye nak update malam tadi, tetiba ade jiran sebelah wat open house. Now baru dapat hupdate blog.

Nah, belanja gambar raya + balik kampung kami versi 2014! Hihihi...

Gambar 1 : Photoshoot gambar raya 2014 kat Taman Botani kL

Gambar 2 : kenangan nak balik kL da time ni. huhu. Ana takde dalam gambar ni, pasal ana tukang amek gambar.

Gambar 3 : jadik mat bunga jap! Haha.

Gambar 4 : isi perut dulu sebelum balik! ><

Gambar 5 : singgah Melaka jap time nih. Panas bak ang!

Gambar 6 : berkenang kenangan katanye. Perkenalkam, Ana yang tudung hijau terkois tu. Tembam kan? kih3 :D

47 ulasan:

  1. ramai jgk family ana ye..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu~
      Ni baru suku je ni kak Ain. ^_^

      Padam
  2. first time tengok entry ana ada gambar..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan. Hehe.. Silalah menatap. Keh3

      Padam
    2. tatap betul-betul ni, kot la terjumpa boley tegur

      Padam
  3. Balasan
    1. Yang ni baru adik beradik. Belum lagi sepupu sepapat. :D yg baby2 tu semua anak sedara.

      Padam
  4. Balasan
    1. Meriah eh? Biase2 je ni. Haha. Sebab tak semua ade. Kalau ade semua, mau tak muat gambar. Hehe

      Padam
  5. aik, cuti panjang ni, mane lagiiiii??????

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kang byk2 gambar, muntah ijau lak kang kak bren nanti. Hahaha. Masuk sikit2 dulu.

      Padam
  6. Ohh...yang ini ke Ana..hai Ana...sambil lambai dari jauh :-)

    BalasPadam
  7. Gambar 4 dara pingitan yang paling bawah tu paling menarik.. Nanti nak tunjuk kat anak2 bujang saya yang mana satu idaman kalbu, hehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi..yg tudung merah tu kakak ipar ana. Yg tudung hitam tu dah berpunye. XD

      Padam
  8. salam..

    memang meriah sungguh kan kalau hari raya ni.. sangat berbahagia..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Meriah sgt. Lagi2 kalau adik beradik ramai. Fuh..meriah tak terkata. :D

      Padam
  9. Assalamualaikum dan salam singgah pagi dik..wahh..meriahnyer suasana hari raya di kg kn..semua adik-beradik dan ahli keluarga dpt berkumpul..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm.. Thanks akak singgah sini. :) alhamdulillah sebab dpt berkumpul. Ekceli kitorg sume terpakse amek cuti sbb nak balik kampung pasal hari raya ary tu tak beraya mane. Mmg meriah sgt bila berkumpul sesama adik beradik.

      Padam
  10. Besar famili Ana kan..Ana tembam pun kiut miut apa...comel je akak tgok hehe...tembam itu comel wuwuwu :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adoy kak An, jangan dipuji2 comel. Malu2 kucen ana dibuatnye. Haha. Family ana tu sekadar adik beradik je tu. Tu pun ade yang takde.

      Padam
  11. tembamnya ana.best nya owhhh balik kg

    BalasPadam
    Balasan
    1. Membina lemak kat kg kak. Centu ah rupe bile makan banyak. Hahaha..

      Padam
  12. bes kan dapat kmpul ramai2 cmni :)

    jom join 1st GA MG ^__^

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    BalasPadam
  13. Meriahnya raya dia..mesti bestan bila dapat kumpul ramai-ramai...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best la sangat. Meriah dgn story harian memasing. :D

      Padam
  14. amboi..siap menyanyi blk kg lg... #praygaza nice one!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu tanda mood balik kg still hado lagi. Hahahaa. XD

      Padam
  15. Suka gambar last tu. Manis je muka hihi #SaveGaza

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeke? Masehhh Mazni. Huhu. Terharu mak jemah hoi.. ^^

      Padam
  16. Meriah betul....bilz dpt kumpul ramai2 camni best kan aba..seronok tgk..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silap taip nama la pulak Ana huhuhu

      Padam
    2. Meriah la sgt.. Hihi. Takpe. Typo is comel. :D

      Padam
  17. amboi meriahnya

    p/s: taip ja human transformers kat youtube....nnt keluar

    BalasPadam
  18. Blogwalked!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    BalasPadam
  19. haha. comel betul mamat bunga tu. kekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahahaa.. -_-' muka mintak penampor gitu la kak. :D

      Padam
  20. happening nya family awak. suka tgk!

    http://kasutkaca15.blogspot.com/2014/08/ice-watch-yang-awesome.html

    BalasPadam
  21. Seronoknya dpt bergmbr rmai2..

    BalasPadam

Baca je?
Tak nak komen ke?
Komen laa sikit.