Jumaat, 8 Ogos 2014

Berjalan sakan!

Assalamualaikum...

Akhirnye plan last minit nak balik kampung menjadi jugak. Perghh. Last minit kau! Sib baik dapat mohon cuti keje last minit. Kih3.

Malam tadi pukul 11 camtu, terus kami gerak dari Rawang ke Johor. Dalam pukul 4 sampai. Sampai2 je, terus melantak biskut raya. Buruk naa perangai tuh.

Maaf tak dapat bw 2 3 hari ni. Sebab line Kampung Parit Warijo, Batu Pahat, Johor ni takde line uMobile. Paling kasihan pun GPRS. Ini pun sebab kat Mall. Dapatlah line 3G. Hihi.

Ahad ni baru balik. Tu pun mungkin singgah destinasi lain. Berjalan sakan laa kitorang. Mungkin balas dendam sebab tak keluar mane raya hari tu! Haha. Alhamdulillah, ana dah sihat dari demam. Dan dan je nak sihat.

Oh, ye. Fyi, ni kampung mak tiri ana. Uish..sape kata mak tiri kejam? Fuh..drama tu semua hanyalah tipu semata-mata. Mak tiri ana baik tau. Kalau korang tengok laa kami 1 family, fuh..cam tak caye je kan yang kami ni adik beradik tiri yang saling berbaik-baik. Hehe. Okeylah. Nak gi cuci mata. Lai lai lai~

Jumpe lagi nanti!

17 ulasan:

  1. Baru nk raya sakan la ni ek...selamat beraya!! Hihi..

    BalasPadam
  2. Haha. .akak ngan mak tiri pun Alhamdulillah ok je. Ngan adik beradik tiri pun ngam

    BalasPadam
  3. Haha. .akak ngan mak tiri pun Alhamdulillah ok je. Ngan adik beradik tiri pun ngam

    BalasPadam
  4. selamat beraya dan berjalan Ana hehe

    BalasPadam
  5. amboi.. sakan dia berjalan ye.. jemput datang rumah ye...

    BalasPadam
  6. Selamat bercuti dan beraya ana..

    BalasPadam
  7. Selamat Hari Raya..maaf zahir batin..

    BalasPadam
  8. Ana.. thanks singgah blog saya. Saya beraya dalam keadaan kurang sihat.. Tapi alhamdulillah sempat beraya ke rumah sanak sedara.. wish u a great holiday.

    BalasPadam
  9. Selamat beraya Ana...huhuh jaga diri bebaik...balik nanti bw balik yerrr..hehehe

    BalasPadam
  10. Selamat hari raya ana..akak JM singgah sini..terima kasih kerana sudi singgah blog akak tu so kunjungan balas nih...takde ke gambar bersama mak tiri tu heeee

    BalasPadam
  11. wah...wah...wah... berjalan sakan ye... Apa2 pun jaga kesihatan ye...

    BalasPadam
  12. Saya dan adik beradik seibu sebapa kami juga sangat baik dengan kakak dan abang tiri kami. Malah kami tak pernah pun teringat mereka saudara tiri, rasa macam saudara seibu sebapa jugak...

    BalasPadam
  13. lya baru brkesempatan singgah cne :)

    BalasPadam
  14. ALhamdulillah.. btw mak tiri kejam tu dlm drama semata-mata.. coz kwn sis ngan mak tiri dia pun baik, siap rapat ngan adik-beradik tiri.. :)

    p/s: beraya sakan dier

    BalasPadam
  15. Best dpt berkumpul rmai2 kn..

    BalasPadam

Baca je?
Tak nak komen ke?
Komen laa sikit.