Khamis, 5 Jun 2014

Nak jubah kembang payung

Assalamualaikum...

Idea nak menaip hilang terus bila entri yang aku baru update tadi terdelete. Sadis betul! T_T

Setelah 3 hari berlalu, baru hari ni aku dapat update entry. Dan sambung kerja aku yang agak tertangguh dek gangguan kesihatan.

Tengah aku sibuk reply inbox facebook tetiba aku ternampak gambar gadis-gadis menawan pakai jubah kembang payung. Aku memang nak Jubah kembang payung pun! Nak sangat! Berkenan pulak tengok kakak-kakak aku pakai. Ehem! Gadis-gadis yang aku maksudkan tadi tu kakak-kakak aku ler. Hehe. Molek gitu. 

Terus aku inbox kakak aku, Estella Anabelle (nickname je ni). Pasal yang jual jubah tu kakak aku je. Huhu. Tu pun aku baru nak mintak maaf sebab tak dapat datang majlis tunang dia hari tu. Dia pun tacing gak bila aku tak datang. Nak buat camne, sakit menggugat penampilan. Eceh! Penampilan la sangat. Haha.

Kakak aku ada buat promosi tau, 10% untuk hari raya. Jadi kalau cik abang yang nak belikan untuk cik tunang ataupun wife, boleh PM kat page. Nombor whatsapp pun ada tau. Cik kakak atau adik-adik yang nak nampak menawan dan solehah bolehlah usha sekejap. Manalah tahu berkenan. Harga pun berbaloi.

Kalau korang nak usha page facebook kakak aku. Klik sini, Hijab Ummu Official

Opss, sebelum aku terlupa. Nak habaq sat. *tetibe* Ahad ni kakak aku lagi sorang tu nak bertunang. Doakan semoga semuanya berjalan lancar ye. ^_^

"Selamat bertunang ye kak Eja."

35 ulasan:

  1. wahh siap promote lagi..adik yang bagus

    BalasPadam
    Balasan
    1. Acik: haha..ni la gunenye adik yang kepoh. >< Promote free je.

      Padam
  2. wah...boleh usha2 ni hehe...suka jugak jubah kembang payung ni hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan. Jemput ler usha ^_^ sgt di alu-alukan.

      Padam
  3. wahh ! hehee.. promote cyap. kalo ad gambo skali, lagi marvellous.. hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cikmisi: Gambar boleh usha kat pesbuk eh. Sini tak dapat upload. Sory tau

      Padam
  4. kita pun suka jubah yang cenggitu. cantik ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. K.nani: ngeh3. Taste kite same la. ^_~

      Padam
  5. Wah...promosi 10%, bagus juga tu. Utk blogger yg selalu ke sini tak nak naik promosi jadi 15% ke...? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. JR: heh..bukan ana yang jual. Boleh je tawar menawar. Kakak ana sporting. ^_^

      Padam
  6. jubah sekarang cantik2.. kak Fiza pun dah jd minat ngn jubah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la.. Lawa. Cuma nak carik yang selesa tu tak mudah. Ade jubah kain dia berat. Ade jubah kain dia panas. Kene pandai pilih.

      Padam
  7. Okeh, akak jenguk...
    Selamat bertunang utk kakak awak tu ya. :)

    Salam kenal!

    BalasPadam
    Balasan
    1. K.ujie: Thanks kak ujie. Usha la mane yg berkenan. Tq follow. Nanti ana balas kunjungan eh.

      Padam
  8. selamat bertunang ana... opsss, kaka kpd ana... hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Boo: amboi k.boo. Cubit nak? Hihi. Tq. ^_^ pasni k.boo pulak kan? Opss lupe, dah bertunang.

      Padam
  9. Jubah kembang payung? haha macam pelik je namanya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ibnu: haha.. Nama dia camtu, sebab bawah dia tu lebar. Macam baju gaun tu.

      Padam
  10. Budak Pacak ada update mengenai jubah lelaki terkini pada entry yang lepas, jemput la singgah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hari tu bace jugak. Tapi tak tinggal jejak. Ana dah bagi link tu kat abg ana. ^_^ dia memang carik jubah lelaki.

      Padam
  11. comel nama jubah. jubah kembang payung. hehe...


    sepatutnya kena letak gmbar awak pakai jubah kembang payung nie

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan tak tau, jubah pun ade name tau. Haha. Opss. Tampal gambar ana kt entri? Tak leh upload gambar. Pasal ana on blog kt browser phone je. :)

      Padam
  12. wah suka ea pakai jubah.. cntik menawan bila pakai mcm tu kan..haha..siap promote lagi tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Brader Jie: Sebab suka la ana promote. ^_^ btw tq sebab singgah blog tak seberape ni. Nanti ana balas kunjungan ye.

      Padam
  13. akak pon dok usya jubahh hehe

    BalasPadam
  14. tudia aih.. kembang payung ye.. satgi nak usha.. kalau xpun, ana boleh pinjam payung zizie... hihihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagi pinjam payung boleh zizie. Hehe. Jubah kembang payung tak boleh. Haha. Adesifatkedekutdisitu!

      Padam
  15. bestnya ada kakak yg jual jubah. bolehlah dpt promotion >_<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Promotion dari kakak, haruslah dapat Mazni. Huhu

      Padam
  16. jubah kembang payung ? adakah jubah itu jubah wanita mengandung ? hehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha..taklah. Jubah tu cuma kembang over je. Tp kaum2 ibu kalau prgnent leh pakai. Cover perut. XD

      Padam
  17. Wah bagus nih...nti nak terjah la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan kak. Cepat2. Order da nak tutup.

      Padam
  18. Wah promote page kakak yaaa ..Bagus tu Ana ..tolong menolong sesama adik beradik kan .. Ok nanti Kak Lya terjah ya .. Selamat bertunnag untuk kedua2 kakak Ana ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. @Akif Imtiyaz : tengs k.lya. ^_^ kerjasama tu harus kak. Hik3

      Padam

Baca je?
Tak nak komen ke?
Komen laa sikit.