Khamis, 17 Julai 2014

Terima kasih

Assalamualaikum...

Hari ni happy sangat. Sebab abam posmen bawak 'surat cinta'. Alahai 'surat cinta' la sangat! Hehehe. :D

Ana dah dapat kad raya dari kawan-kawan blogger. Antaranya kak Nani dan Kak Farihan atau nama penanya Dik An. Terima kasih kak nani, terima kasih kak Farihan.

Masa dapat surat tu jiran ana kemain tegur; "amboi, sengih-sengih tu nape?"

"Dapat kad raya. Hehehe."

Of course la happy. Sejak dari minggu lepas sampai ke minggu ni ana busy busy dan busy. Keluar pukul 3 petang balik pukul 11 malam. Keluar pukul 9pagi balik 6petang. Siyesly, kebizianku ini berterusan sampailah seminggu lepas raya. Macam tahun-tahun yang lepas. Sama jek.

Perghh..pergh. Penat sangat2. Jadi time untuk bw tu takde. Kekadang tengah2 komen, ana sampai tertidur2. Bangun2 tengok ana taip separuh je. Selebihnya ayat jadi camni → pdsbcfhevsauswv.

Hahahaha

Terima kasih pada yang memberi serta menghargai. Terima kasih jugak pada yang datang blog budak sengal ni, pastu rajin pulak jari tu tinggalkan komen. Banyak pulak terima kasih. Huhuhu.. Semangat kus kus. XD

Ada orang tanya ana, dah beli baju raya ke? Dah ada kuih raya ke? Balik mana raya ni?

Fyi, ana ni sangat2 la malas nak beli baju raya ke hape. Pasal ana ni selalu raya depan tv jek. Adik beradik lain yang akan datang uma ana ni and stay sini sementara cuti.

Tapi tahun ni macam lain sikit KOT. Hehe. Kot tu tanda tak sure lagi. Yang sorang ajak ana balik Melaka, sorang lagi ajak ana ke Johor, sorang lagi ajak ana ke Perak. Yang sedihnya takde sape pun ajak ana ke Korea ke, Jepun ke. Ecehh! Cita2 tinggi. Hahaha.

Disebabkan ana ni dah last minit baru pikir nak beli baju raya. Maka jubah kembang payung adalah baju raya ana. See..! Nampak tak kemalasan di situ. ><

28 ulasan:

  1. Hehe harap ana suka dengan brooch tu...ana jom lah meh perak raya umah akak ehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ape pulak tak suke. Suka la sgt kak! Thanks tau. Ana la penyimpan tegar brooch kalau akak nak tau. Heheh~

      Padam
  2. Balasan
    1. A'ah..seronok hade, suke pun hade. Nak joget lambak pun hade. Hihi

      Padam
  3. wah, seronoknyer dia. zaman-zaman sekarang nih klu tetiba dapat kad raya mmg eksaited giler kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu ah kak bren. Kalau k.bren bagi gak mesti lagi seronok. Hehe. Mengayat pulak. Adeh.. -_-

      Padam
  4. akak pun dapat kad raya dari rakan blogger.rasa nak melompat hepi sangat.hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kak sal kan. Insya-Allah, tahun depan klu panjang umur. Kite tuka2 kad raya la pulak ye. Hehe

      Padam
  5. Hihi...seronok kemain dia dpt kad raya..

    BalasPadam
  6. alahhh nak kad raya jugakk . hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yaya lambat laa ckp, lau tak leh kasi Yaya. Yaya kan adek ana. Hehehe :D

      Padam
  7. wahhh , bestnya ada org bg kad raya .. sweet gitu ,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Anis lagi laa, mesti byk gak dapat kad raya kan. I jeles. Hehe

      Padam
  8. amboiiii..tersengih2 dpt kad raya ye..tq sbb rjin mengomen entry2 akk :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha..sengih2 tu perlu kekadang. :D terharu lah sbb org bg kadraya.

      Padam
  9. Wah seronoknya dpt kad raya..... hihi

    BalasPadam
  10. Wahhh seronoknya diaa... akak dapat satu kad raya dari blogger shida^^ tunggu kad akak pulak^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeay..tak sabar tunggu kad k.deno. Hari2 cek peti surat eksited punye pasal. Kih3

      Padam
  11. Balasan
    1. Seronok2. Tunggu kad k.mimi jugak nih. Muehehe

      Padam
  12. Akak pun dapat jugak kad raya. Ingat tahun depan nak kumpul dan edar kad raya. cewaaahhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yg pasti masukkan ana dalam list utk tahun depan tau! Hihi.

      Padam
  13. Balasan
    1. Rase rugi betul tak komen kt blog k.Lya. Lau tak mesti dah leh dapat kad raya dari k.Lya gak. Huhu

      Padam

Baca je?
Tak nak komen ke?
Komen laa sikit.