Selasa, 2 September 2014

Cuti cuti dan cuti !

Assalamualaikum...

Mesti semua rasa hari ni cam malas nak keje. Kan kan? Eleh..tak ngaku la tu. Same je. Ana pun. Malas sikit-sikit. Ecehh..sikit-sikit laa sangat! *mata hitam ke atas gitew*

Baru hari ni start keje, ana dah sibuk hitung hari cuti yang akan datang. Nak cuti lagi la tu! Muehehee. Teruk betul perangai aku ni haa. Haha. Lagi 10 hari kot, hahahaaa (evil laugh). ><

Masa cuti merdeka semalam ngan kelmarin, ana tengok ramai yang balik kampung. Jeles tau tak. Berkhemah la, bakar2 la.. Wuuu~jeles2.

Ana pulak ahad baru-baru ni just keluar gi beli barang je, err..bukan shopping tau! Ade laa beli dress harga RM9+. Kasut pulak kebetulan ade sale 50%. Harga asal dari RM1++, ana boleh dapat harga RM6+. Boleh laaa..wpun agak mahal. Hihi. Yang penting selesa! Nak pakai setahun kot. :P

Sekianlah bebelan mak jemah hari ni! Wakakaka XD

30 ulasan:

  1. haha..mood kerja ke laut dah ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Same la kita kak sal. Ekekkeke..rasa keje slow sesangat. Masih mood cuti maybe. :D

      Padam
  2. Wah Ana..masih mood bercuti ya..selalunya kalau cuti panjang inilah kesannnya..he..he

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha..tu la pasal. Cuti lebih satu hari je pun. Keh3. Terus rase nak cuti bebanyak. :D

      Padam
  3. Ana macam akak la...beli kasut mesti cari selesa sebab nak pakai lama...hahah..
    Itu la kasut shopping, kasut berjalan, kasut pergi pasar etc etc...haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha...kan kan. Kita same la kak. Tu la kasut belasah hari2. XD

      Padam
  4. Bila cuti lama mesti ada yg tiba2 sambung cuti: "Boss..saya cuti hari ni. MC!!". Badan macam tau-tau saja bila nak sakit kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaa..tu la pasal JR. Nak cuti lagi. Eekekeke..tak puas cuti. XD

      Padam
  5. Sama mcm akak ni Ana...hari ni mood keja tak ada...tapi apakan daya terpaksa jg buat sb klu tak nt tak pasal2 pekeja estate lmbt pula gaji...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la pasal kak Diana. Mood macam nak cuti lagi je. Haha. Sabo je la. Keje2.

      Padam
  6. Cuti 3 hari ni tak ke mana.. dok kat rumah sebab tak sihat.
    Hari ni masuk kerja dari pagi non stop buat kerja.. eemm.. ada ketika rileks tak banyak kerja.. ada masa nak jeling blog pun tak sempat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alolo..siannye tak sihat. Yelah. Dah cuti 3 hari, keje pun bertimbun kan. Saba ye.. :)

      Padam
  7. bila cuti lama walau 3 hari mesti malas nak masuk kerja kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe..centu la gayanye kak. Mood nak cuti lagii..haha XD

      Padam
  8. amboi dah sedap cuti, nak cuti lagi? haha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha..ape pun tak boleh! -_- Mood malas giler kot hari ni. ><

      Padam
  9. Kalau dah cuti tu mesti nak lagi dan lagi.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau boleh nak cuti setahun! Haha..boleh ke camtu? Melampau2. Hehe

      Padam
  10. kalo dh cuti,akak mule la mls nk msuk keje..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kak kan. Rasa best je cuti. Pastu masuk je hari bekeje, mood M mulaa laa dtg. :D

      Padam
  11. nak cuti lagi..nk ke mana tue P:-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak rehat2 je kak JM. Ana mane de travel2 nih. Huhu..bajet tak cukup.

      Padam
  12. Klau akk msa kje dulu mmng duk kira cuti.. Tp bila dh cuti selamanya ni, xde rasa apa pn.. Buat kje umh mna ada stopnya.. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekali sekala ajak asben gi bercuti kan. Haa..ade la jugak 'cuti' tu.

      Semoga dipemudahkan~

      Padam
  13. Akk yg dok umh ni (suri rumah) ler katakana kekdg tu mcm rasa malas aje... He he...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi..malas yang cemane tuh. Ekekeke..mintak cuti la kat incik asben kan.

      Padam
  14. ehh dah rabu..slmt bekerja juga ana

    BalasPadam
  15. Kalau cti lama2 rasa cam mls je nk g kerja hehehe

    BalasPadam
  16. shopping sakan adik akak ni ye hehe...

    BalasPadam

Baca je?
Tak nak komen ke?
Komen laa sikit.