Selasa, 11 November 2014

Hobi baru atau mungkin tabiat buruk

Assalamualaikum...

Alhamdulillah..ana dah boleh suaikan diri disini. Macam yang JR cakap, lepas 2 minggu nanti okeylah. Thank you sooooo muchhh atas kata-kata semangat kawan-kawan blogger semua. Lebiuuu koranggggg. Rindu nak aktif kat blog macam dulu. ^_^

Memula tu memang ana rasa, alahai..stressnya kerja baru ni! Bila lelama rasa. Eh eh..macam best pulak kerja sini. Mana taknya, lepas je habis kerja..terus merayau ke mall The Curve. Wakakakka.

Tetiba jdi hobi pulak gi The Curve hari-hari. Dah jadi tempat lepak pulak The Curve tu. Dekat sangat The Curve ngan tempat kerja ana. Jalan kaki pun tak sampai 10 minit, dah pun sampai. Hihi. 

Minggu lepas pergi, kat The Curve ada sale 'gila-gila'. Dari 20% sampai ke 70%. Biasalah, perempuan. Hehe. Hantu sale. Nampak pulak tanda %. Lagilahhh. Haha. Ana ngaku, sebagai perempuan ana pun terjerat sama. Keh3

Tengok handbag dari harga 300 lebih terus jadi harga ke 100 lebih. Tak ke rambang mata dibuatnya? Kasut yang 200 ke atas terus jadi under 200. Perghh..perghh..kalau tak ditahan 9 nafsu ana ni, konfem2 semua ana rembat kasut ngan handbag bebanyak. Bhahahaaa. Teruk bebenau perangai ana.

Korang kalau pergi The Curve, roger2 ah. Muehehehe. Boleh kita jumpa-jumpa gitu.

NotaTambahan : Sorry korang sebab tak bw pun. Busy sangat. Hari tu bw pun sebab ponteng keje. Nasib boss tak marah. Pura2 cakap ada hal emegency. Ekekeke. Mohon boss tak baca entri ana yang ni. =P

Izinkan ana bw slow2 tau.

20 ulasan:

  1. Salam Rabu Ana...

    Sale tu memang meriahkan...terapi tu..he..he

    BalasPadam
  2. Waaaaaaaa...You're back!!!!
    Best2....syok tuuu dekat dengan The Curve..heheh...
    Bab % ni memang akak pun rambang mata...hehe

    BalasPadam
  3. Bila Ana dah mula tulis semula bermakna Ana dah boleh terima persekitaran kerja baru. Kita hidup bukan lama, always keep smiling & be happy...

    BalasPadam
  4. Saya baru aja gi The Curve 2 hari lepas..:)
    Lama kelamaan, Insya Allah ok la keja tu :)

    BalasPadam
  5. haha , kalau anis pun anis rembat sale yang jatuh merudum harga tambah tambah kalau murah . hehe

    takpe take your time anna !

    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/11/vitamin-shaklee-bagus-untuk-kesihatan.html

    BalasPadam
  6. biasalah tu Ana..sebelum nk dapat sesuaikan diri dan nk adopt ngan suasana tu...nampak nya mesti x nak tukar tempat keje lagi lepas nk tul tak hihi

    ishh..jgn kata Ana..sis JM pun kalau tgk rega camtu lepas sale mmg x boleh duduk diam :-)

    BalasPadam
  7. huyoo sale sale...rugi kalau tak borong satu dua kan haha

    BalasPadam
  8. Bahaya bagi kaum2 ppuan klau nmpk sale ni hihi

    BalasPadam
  9. Wau.. The Curve! Kak ain tak mampu la nak membeli kat situ.hehe

    BalasPadam
  10. wah...dah tukar keje ke ana...lamanya akak x masuk sini... shopping hari2 la ni... :)

    BalasPadam
  11. Salam singgah petang dik ana...memang rambang mata bila tengok perkataan sale ni dik ana...hehe...wahh...dah biasakan diri d tmpt kerja baru yer dik....Alhamdulillah...

    BalasPadam
  12. emmmmm i love shopping. bestnya. boleh kurangkan stress. ahaks. haha

    BalasPadam
  13. Kuat belanjaan yang mbak,... salam kenal

    BalasPadam
  14. untunglah tmpt keje dekt dgn the curve..
    ayie ni nun jauh dekt johor nie.. haha

    BalasPadam
  15. sekali sekala apa salahnya berbelanja, umpama bagi hadiah kat diri sendiri setelah penat bekerja...tapi cuba kawal diri, duit itu amat bernilai jika waktu terdesak...cuba belajar utk menyimpan ok...

    BalasPadam
  16. kak ana belanja yaya shopping . haha

    BalasPadam
  17. i like window shopping...so much

    BalasPadam
  18. Haaa ponteng ye... gtau boss ana... ok nnt g the curve rojer2.. leh g makan meatball kat ikea... heeheheheh

    BalasPadam
  19. Sekarang ni akhir tahu lagi la banyak sale ..Lagi la rambag mata Ana oiii ..Kak Lya ni jenis tak berapa suka sangat nak shopping2 ni ..

    BalasPadam

Baca je?
Tak nak komen ke?
Komen laa sikit.