Selasa, 9 Mei 2017

Bila tiba musim peperiksaan.

Assalamualaikum..

Harini dapat bukak belog lagi, walaupun bukak belog dalam keadaan curik-curik. Haha!

Bila dah jadi cikgu sekolah rendah ni, masa aku lebih padat dari dulu. So memang curik-curik masa la jugak. ^^

Bila tiba musim peperiksaan aku paling mujahadah part tanda kertas periksa. Wuwuwu~ aku paling tak suke sebab mata ni akan jadi layu dan kuyu dan tetibe..eh eh..kepala dah atas meja.

Ekikiki..naseb baek guru besar tak nampak. ><

Siyesli, memang ngantuk giler part nak tanda kertas periksa. Tak caye? Cer tanye kengkawan korang yang da jadik cikgu, ke hakak2 atau abang2 yang cikgu.

TAPI..ehem..ade tapi pulak en. Bile bukak belog je, eh segar pulak mata nih. Ececeh. Tetibe je kan. Ahaks! Oke la nak gi bekpes dulu. Satgi sambung tanda kertas periksa.

Bile laaaa nak abes niiii tanda kertas periksaaa.. T_T

2 ulasan:

  1. Hi, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

    BalasPadam
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

Baca je?
Tak nak komen ke?
Komen laa sikit.